Fruitgebak, verjaardagstaarten, brood, petit fours, cake. De Bak encyclopedie geeft u een volledig beeld met recepten voor de ware bakliefhebber.* Met meer dan 500 recepten in 13 uitgebreide hoofdstukken* Ideeën en tips voor speciale gelegenheden* Tips en adviezen voor het beste kleingebak* Een selectie van verleidelijke bonbons
Al verkrijgbaar vanaf € 24,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,- | Bestellen |
In deze onmisbare gids over de wereld van witte wijn vindt u uitleg over proeven, kiezen, bewaren en serveren. 500 Witte Wijnen is in heldere, begrijpelijke taal geschreven en bevat een overzicht van iedere wijnregio. Uw smaakpapillen zullen in verleiding...
Een amuse is klein, maar fijn. Dat moet je zien én proeven. Amuses in een glaasje zijn hip en geven een etentje nét die extra aandacht om het direct tot een geslaagde avond te maken. Met amuses in een glaasje kun je flink variëren in vulling én presentatie....
De Academia Barilla werd in 2004 opgericht en heeft als missie de rol van de Italiaanse kookkunst te bevestigen, het regionale Italiaanse culinaire erfgoed te beschermen tegen imitaties en de opmerkelijke Italiaanse restauranttradities te ondersteunen...