* Het tweede boek uit de reeks ''Europa Nostra''*Met boeiende beschrijvingen van de mooiste wijnstreken en -soortenWijnbouw en -productie kennen in Europa een eeuwenoude traditie. Bijna elk Centraal- en Zuid-Europees land kan bogen op prachtige wijngaarden, hoewel die niet altijd even bekend zijn, en is terecht trots op zijn typische streekwijnen. Bepalend voor de kwaliteit zijn onder meer de druif, de bodemgesteldheid, het klimaat en de keldertechniek.De meer dan 300 kleurenfoto's en plannetjes nemen de lezer mee naar de mooiste wijngaarden en de meest interessante wijnkelders. Dit boek legt op een boeiende manier uit hoe wijn gemaakt wordt en laat u de beste wijnen proeven. Bovendien zijn er tal van tips en suggesties opgenomen om te gaan reizen en proeven van Frankrijk tot Bulgarije, van Duitsland tot Portugal, van Luxemburg tot Italië. Het boek wordt overzichtelijk opgedeeld volgens de verschillende wijnlanden, gedetailleerde kaartjes tonen aan waar de regio's zich precies bevinden en een handig register vult het geheel aan.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,03.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,03 | Bestellen |
Dit boek neemt de nadelen weg en verenigt de voordelen van het vegetarisch koken voor jezelf. Of u nu vegetarir bent of gewoon af en toe vegetarisch wilt eten of wanneer u alleen voor uzelf kookt, is het misschien moeilijk om recepten te vinden die Beantwoorden...
Libelle Reportageredactrice Kristien: ”Als ik kook, hebik ten minste drie soorten groente voor mijn neusliggen. Ik stoom, wok, sauteer, blancheer, frituur,smoor, gril, bak, rooster, stoof en kook, want elkebereidingstechniek levert andere smaken en...