Verrassende en klassieke recepten voor de BBQ van World BBQ Champion Oliver Sievers, professionele fotografie, stoere vormgeving. Absoluut authentiek en zonder omhaal, en tegelijkertijd een beetje klassiek – dat is Baas van de BBQ. Met vlees als protagonist, gegarneerd met pure passie, in hemdsmouwen en zonder enorme vitaminebommen als bijgerecht. Wereldkampioen barbecueën Oliver Sievers kent deze voorkeuren en heeft met zijn recepten precies in de roos geschoten: of het nu gaat om tomahawk caveman style, dry aged varkenshaas of pin wheels – optisch zijn ze allemaal geweldig grandioos tot spectaculair én ongelooflijk lekker.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
Simpele vegetarische recepten voor de BBQ, specials en klassiekers, professionele fotografie. Barbecuekampioen Oliver Sievers geeft de vleesloze heerlijkheden terecht een groot toneel. Zijn vegetarische recepten hoe divers de heerlijke aroma's van groenten...
Simpele, snelle recepten voor de BBQ, specials en klassiekers, professionele fotografie. Wat heb je nou eigenlijk nodig om een perfect gegrilde steak, heerlijk smeltende geitenkaas of knapperige, pittige asperges op tafel te toveren? Niet veel: een barbecue...
Simpele, snelle spiesrecepten voor de BBQ door de wereldkampioen barbecueën, professionele fotografie. Spiesen grillen is niet alleen een heel authentieke manier om barbecuegerechten te bereiden, het is bovendien ongelooflijk ongecompliceerd en daarbij...