Burgers uit alle werelddelen komen samen en bieden zo een unieke kijk op dit populaire gerecht. Van de klassieke Big American tot de meer exotische varianten zoals de Libanese kibbeh burger.Met deze recepten krijgt de burger een nieuw, gezond imago aangemeten door topkok Paul Gayler.Het boek is ingedeeld in vlees, vis en vegetarisch.Met extra recepten voor zelfgemaakte sauzen, relishes, salades en andere bijgerechten.
Al verkrijgbaar vanaf € 35,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 35,- | Bestellen |
Hot hot hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must...
Het eten van kleine gerechtjes is helemaal van nu. Of het nu sushi, tapas of mezze zijn, kleine hapjes zijn de ideale manier om van veel verschillende gerechtjes te genieten, vol uiteenlopende smaken, texturen en kleuren. Aan de hand van ervaren chef-kok...
Het maken van een goede saus kan zelfs een ervaren kok nerveus maken. Paul Gayler leidt de lezer in dit boek rustig door het mogelijke mijnenveld. Gayler is bekend om de fantastische smaken die hij uit de hele wereld verzamelt en waarmee hij verleidelijke,...