Het eten van kleine gerechtjes is helemaal van nu. Of het nu sushi, tapas of mezze zijn, kleine hapjes zijn de ideale manier om van veel verschillende gerechtjes te genieten, vol uiteenlopende smaken, texturen en kleuren. Aan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch niet urenlang in de keuken hoeft te staan. Het boek staat boordevol eenvoudige, heerlijke recepten die gecombineerd kunnen worden om een perfecte maaltijd te vormen – of het nu voor een informeel etentje voor vrienden of familie is of een diner voor twee. De gerechtjes zijn afkomstig uit Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, Spanje, Europa, Noord-Afrika en Midden-Oosten, de Specerijenroute en het Verre Oosten. Denk aan Chorizo met sherry, meloen en munt en Geroerbakte garnalen met olijven en koriander.Laat je verrassen en ontdek de hele wereld in kleine hapjes met grootse smaken!
Al verkrijgbaar vanaf € 33,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 33,50 | Bestellen |
Burgers uit alle werelddelen komen samen en bieden zo een unieke kijk op dit populaire gerecht. Van de klassieke Big American tot de meer exotische varianten zoals de Libanese kibbeh burger.Met deze recepten krijgt de burger een nieuw, gezond imago aangemeten...
Hot hot hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must...
Het maken van een goede saus kan zelfs een ervaren kok nerveus maken. Paul Gayler leidt de lezer in dit boek rustig door het mogelijke mijnenveld. Gayler is bekend om de fantastische smaken die hij uit de hele wereld verzamelt en waarmee hij verleidelijke,...