De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Een onmisbaar boek voor alle buitenfeestjes, in een nieuw en handig formaatMet verrassende ideeën en suggesties voor een oogstfeest, een paddestoelenwandeling, een picknick, een avontuurlijke visvangst of een culinaire rallyMeer dan zeventig recepten...
Na de lente- en zomerrecepten uit Outdoor Cooking 1, nu hartverwarmend lekkers voor de herfst en winterOriginele feestideetjes voor buiten: een druivenplukkersfeest, een paddestoelenzoektocht, een vissersfeest, een culinaire rally per 4X4, een grill aan...
Lekker en gezond koken met voetbaliconen;;;Elf voetbaliconen, zoals Paul Van Himst, Vincent Kompany en Georges Leekens, vertellen over hun opvallendste eetgewoontes als stervoetballer. ;;;Topchef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn creëren als...