Feestelijk tafelen met streekproducten Feesten zit bij ons in het bloed. In dit boek maak je kennis met de opvallendste feesten in Namen, de streekproducten en culinaire troeven van de provincie. Vijf chefs, Albert Verdeyen, Jeroen De Pauw, Felix Alen, Eric Martin en Pierre Résimont, bereiden vervolgens vijftig unieke feestrecepten op basis van de lokale producten, zoals escargots, kazen, bieren, aardbeien, etc.
Al verkrijgbaar vanaf € 39,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,95 | Bestellen |
Een onmisbaar boek voor alle buitenfeestjes, in een nieuw en handig formaatMet verrassende ideeën en suggesties voor een oogstfeest, een paddestoelenwandeling, een picknick, een avontuurlijke visvangst of een culinaire rallyMeer dan zeventig recepten...
De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild...
Lekker en gezond koken met voetbaliconen;;;Elf voetbaliconen, zoals Paul Van Himst, Vincent Kompany en Georges Leekens, vertellen over hun opvallendste eetgewoontes als stervoetballer. ;;;Topchef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn creëren als...