ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde amandelen tot Siciliaanse couscous met zeevruchten. Maar ook andere soort gerechten zoals Marokkaanse linzensoep met komijnkorianderolie of een quinoasalade met geroosterde groenten. Alle recepten zijn geïnspireerd op de ervaring van hun moeders en vele andere vrouwen met wie ze hebben gekookt.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald ‘lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken. Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie,...
Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Met welke ingrediënten maak je een tajinegerecht nog lekkerder? Hoe maak je authentieke Marokkaanse couscous? Wat is het favoriete gerecht van chefkok Mounir Toub, cabaretier Najib Amhali...