Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Couscous
 

Couscous

Nadia Zerouali

ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde amandelen tot Siciliaanse couscous met zeevruchten. Maar ook andere soort gerechten zoals Marokkaanse linzensoep met komijnkorianderolie of een quinoasalade met geroosterde groenten. Alle recepten zijn geïnspireerd op de ervaring van hun moeders en vele andere vrouwen met wie ze hebben gekookt.

Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 7,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Een druppel rozenwater
 

Een druppel rozenwater

Zalige zoetigheid met een Arabische twist! Nadia en Merijn geven in 'Een druppel rozenwater' hun lekkerste zoete recepten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Hun zoete gerechten - van koekjes en taarten tot puddingen en drankjes-...

€ 69,95
Meer info

 
Afbeelding van Henna Hanina
 

Henna Hanina

Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald ‘lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken. Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie,...

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van Melk & dadels
 

Melk & dadels

Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Met welke ingrediënten maak je een tajinegerecht nog lekkerder? Hoe maak je authentieke Marokkaanse couscous? Wat is het favoriete gerecht van chefkok Mounir Toub, cabaretier Najib Amhali...

€ 25,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024