Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald ‘lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken. Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie, nostalgische verhalen en een dosis aan bijzondere gerechten op; van zelfgebakken tritt tot een smaakvolle chorba van voorjaarsgroenten. Dit alles aangevuld met persoonlijke recepten van Nadia zelf, geïnspireerd op de Marokkaanse ingrediënten en smaken. Henna Hanina is de opvolger van het bekroonde Melk & Dadels.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde...
Zalige zoetigheid met een Arabische twist! Nadia en Merijn geven in 'Een druppel rozenwater' hun lekkerste zoete recepten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Hun zoete gerechten - van koekjes en taarten tot puddingen en drankjes-...
Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Met welke ingrediënten maak je een tajinegerecht nog lekkerder? Hoe maak je authentieke Marokkaanse couscous? Wat is het favoriete gerecht van chefkok Mounir Toub, cabaretier Najib Amhali...