Met reg. In Spaanse cafeetjes heeft men de gewoonte heerlijke hapjes bij het dagelijkse aperitiefje te serveren. Het woord tapa, 'deksel', verwijst naar de vroegere functie van tapas: met een stukje ham of brood bedekte men zijn glas sherry tegen muggen en vliegen. Dit boekje staat boordevol ideeën voor het zelf maken van diverse soorten tapas - zoet of hartig, eenvoudig tot exquis. Heerlijk bij een glas koude sangria of een droge sherry. Het wordt gegarandeerd fiësta!
Al verkrijgbaar vanaf € 9,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,- | Bestellen |
Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken:...
Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met 'De aardappeleters' de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...