La cucina Toscanese is een keuken 'semplice'. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken. In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan! Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!
Al verkrijgbaar vanaf € 11,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,50 | Bestellen |
Het blijft een groot raadsel - hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keukens weg te denken. Gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken:...
Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen zijn eerste bakpogingen beginnen.Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit boekje vindt u een groot...
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen. In dit boek vindt u talloze recepten, voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte...