De Franse wereldkeuken van Tessa Kiros Op vakantie in Parijs viel het Tessa Kiros op dat de stad een smeltkroes van verschillende culturen is geworden, waarbij iedereen zijn eigen geschiedenis en smaken met elkaar deelt. Zo verandert de traditionele Franse keuken in een wereldkeuken met gerechten die bereid worden met bijzondere lokale producten en volgens lokale tradities. Dit nieuwe boek van Tessa Kiros laat je kennismaken met de vele verschillende smaken van deze Franse wereldkeuken. Ze neemt je mee naar de Provence en Normandië, maar ze maakt ook de oversteek naar de voormalige koloniën van Frankrijk: Guadeloupe, Vietnam, Pondicherry en La Réunion. Naast de ruim 150 zeer verschillende recepten, laat Tessa Kiros je ook kennismaken met zes verschillende Franse streken en landen. Door de prachtige foto's en kleurrijke opmaak krijg je direct zin om te gaan reizen en de gerechten te proeven.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
Tessa Kiros maakt in haar kookboeken een culinaire reis door de meest uiteenlopende keukens en tijden. Een zeer persoonlijke en unieke aanpak die haar een grote schare trouwe fans heeft bezorgd. Persoonlijke recepten die zijn voorzien van mooie foto's...
400 pagina's vol met heerlijke familierecepten uit alle windstreken, nu als paperback voor 14,95 euro. Een bijzonder en rijk vormgegeven boek dat in het jaar van verschijnen werd genomineerd voor het mooiste boekomslag. Van Gravad Lax tot aardbeientaart...
Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten. Het vormt een deel van een grote lappendeken samen met de mensen, de cultuur, de taal en de muziek van het land. Wanneer ze haar gezin meeneemt naar Portugal, raakt ze in de ban van...