Langzaam maar zeker hebben groenten een essentiële plaats opgeëist in de keuken. Meer dan verdiend: groenten scoren hoog qua duurzaamheid en gezondheid, maar zijn gewoon ook overheerlijk. In De Grote Groentebijbel verzamelen we alle Europese groenten in één referentiewerk. Je vindt er een antwoord op vragen als: * Welke groenten smaken het best in welk seizoen? * Welke kooktechnieken moet je zeker kennen om de smaken ten volle te benutten? * Van boer tot bord: welke weg volgen de groenten die je eet? Bovenal vind je in De Grote Groentebijbel meer dan 100 recepten om elke dag opnieuw een smakelijk gerecht op tafel te zetten. Chef Frank Fol, dé groentekok bij uitstek, bewijst zo dat groenten misschien wel de meest veelzijdige categorie zijn in onze voedingsdriehoek. De teksten zijn van de hand van culinair auteur Marc Declercq. Gevierd foodfotograaf Heikki Verdurme zorgde voor prachtige beelden.
Al verkrijgbaar vanaf € 89,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 89,95 | Bestellen |
?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende promotie van Frank Fol, met zijn Denk Groenten! Denk Fruit!®-keuken dé pionier inzake koken...
Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken.nKaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. nAls je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het...
Trendy outdoor cooking met Claudia, Felix, Frank en Kurt Claudia Allemeersch, Felix Alen, Frank Fol en Kurt Dekoninck koken buiten. Lekker gezellig kokkerellen boven een kampvuur in putje winter, een lekker bbq-festijn in het herfstbos of gewoon zomergerechtjes...