Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken.nKaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. nAls je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het mis. Spitskool, boterpompoen, molbonen en keukenrapen: je kan ze zaaien in de zomer en oogsten tot einde oktober.nFrank Fol, de groentekok, weet met de herfstoogst mooie bereidingen te maken: ravioli van keukenraap, carpaccio van spitskool, gebraden kip met broccoletto, taartje met koolrabi en blauwe kaas, zuurzoet van rode biet. n30 unieke gerechten met groenten in de hoofdrol. nElk gerecht is voorzien van een wijntip en de caloriewaarde per portie. Deze selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten werd opgetekend door gelauwerd auteur Marc Declercq en gefotografeerd door Tony Le Duc.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,90 | Bestellen |
* Meesterkok Frank Fol presenteert 40 eenvoudige en creatieve gerechten*Het unieke samenspel tussen wijnstijlen, groenten en hun bereidingswijze*Met weergaloze foto’s van culinair topfotograaf Tony Le Duc*Met een steekkaart van smaken en stijlen: zo...
?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende promotie van Frank Fol, met zijn Denk Groenten! Denk Fruit!®-keuken dé pionier inzake koken...
Langzaam maar zeker hebben groenten een essentiële plaats opgeëist in de keuken. Meer dan verdiend: groenten scoren hoog qua duurzaamheid en gezondheid, maar zijn gewoon ook overheerlijk. In De Grote Groentebijbel verzamelen we alle Europese groenten...