91 goede redenen om aan tafel te gaan!Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, oktober en november een heerlijk recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Stéphane Reynaud is bekend van zijn succesvolle kookboeken, waaronder 'À propos bistro' en 'Barbecue & plancha'. De herfstrecepten in dit boek zijn afkomstig uit zijn culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie...
92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.De...
365 smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten volgens de seizoenen, de feestdagen en hun producten Een lijvig boek van 560 bladzijden met 365 recepten, boordevol smakelijke foto's en grappige illustraties. Deze turf bevat tal van tips, weetjes en anekdotes...