Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De lente op tafel
 

De lente op tafel

Stephane Reynaud

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft. Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 7,90 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De herfst op tafel
 

De herfst op tafel

91 goede redenen om aan tafel te gaan!Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, oktober en november een heerlijk recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen....

€ 7,90
Meer info

 
Afbeelding van De winter op tafel
 

De winter op tafel

92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.De...

€ 17,69
Meer info

 
Afbeelding van 365 Goede Redenen Om Aan Tafel Te Gaan
 

365 Goede Redenen Om Aan Tafel Te Gaan

365 smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten volgens de seizoenen, de feestdagen en hun producten Een lijvig boek van 560 bladzijden met 365 recepten, boordevol smakelijke foto's en grappige illustraties. Deze turf bevat tal van tips, weetjes en anekdotes...

€ 45,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024