Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. Ook bakgereedschap, ingrediënten en taartvormen worden uitgebreid besproken. Delia legt het helder uit. Alle recepten zijn eenvoudig te volgen, getest en daarom echt betrouwbaar. Van tijdloze klassiekers als scones en worteltjestaart, tot de echte 'Christmas cake', van 'shortbread' en muffins tot chocoladetaart en -brownies. Als het niet in dit boek staat, is het op bakgebied niet de moeite waard.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
In de keuken van de westerse wereld is een tijdperk van overvloed aangebroken. We kunnen eten wat we willen. We kunnen letterlijk de wereld rond winkelen; in supermarkten zijn producten uit alle windstreken te koop. Wanneer we niet willen koken, zij allerlei...
In het derde en tevens afsluitende deel van de succesvolle reeks Keukengeheimen vervolgt Delia Smith haar reis naar de oorsprong en de basistechnieken van het koken, keert ze terug naar bijna vergeten tradities, maar verkent ze ook de hedendaagse voorkeuren...