In de keuken van de westerse wereld is een tijdperk van overvloed aangebroken. We kunnen eten wat we willen. We kunnen letterlijk de wereld rond winkelen; in supermarkten zijn producten uit alle windstreken te koop. Wanneer we niet willen koken, zij allerlei kant-en-klare maaltijden, groenten en salades verkrijgbaar. Overal zijn plekken waar we eten kunnen krijgen: van snackbars, afhaalrestaurants en pizzakoeriers tot een enorme schakering aan gewone restaurants. KEUKENGEHEIMEN keert terug naar de wortels van het koken, om simpele geneugten van onze voeding opnieuw te ontdekken. Het boek is gebaseerd op een groot respect voor basisvoedingsmiddelen én op het simpele feit dat veel mensen nooit geleerd daarmee om te gaan. In dit eerste deel begint Delia bij het begin: hoe kook je een ei? Ze wijdt zich tot in details aan eieren, en vervolgens aan bloem en meel, aardappelen, rijst en pasta. Op haar bekende vriendelijke en toegankelijke manier leidt ze beginners door vele basistechnieken, wa
Al verkrijgbaar vanaf € 39,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,95 | Bestellen |
In het derde en tevens afsluitende deel van de succesvolle reeks Keukengeheimen vervolgt Delia Smith haar reis naar de oorsprong en de basistechnieken van het koken, keert ze terug naar bijna vergeten tradities, maar verkent ze ook de hedendaagse voorkeuren...
Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe...