Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door Nederlandse kooplieden.Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten in Nederland. Hierin vindt u informatie over de geografie en de producten,nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en overspeciale ingrediënten en kooktechnieken.Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.Met meer dan 350 mooie foto's die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde volledig berekend.
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
Wijn en eten zijn van oudsher met elkaar verbonden. Het is daarom niet verwonderlijk dat wijnproducerende landen veel streekgerechten kennen waarin de eigen wijn wordt verwerkt. Janny de Moor verzamelde deze authentieke gerechten, en gaf daarbij haar...
Ooit weleens mezze gegeten, een groot aantal kleine voorgerechtjes? Of daed pasja, spannend gekruide vleesballetjes? Of kent u het lekkere Arabische brood, choebz arabi? Deze en vele andere verrassende recepten vindt u in dit unieke Nederlandse kookboek...