Wijn en eten zijn van oudsher met elkaar verbonden. Het is daarom niet verwonderlijk dat wijnproducerende landen veel streekgerechten kennen waarin de eigen wijn wordt verwerkt. Janny de Moor verzamelde deze authentieke gerechten, en gaf daarbij haar wijnadvies van hedendaagse wijnen.De recepten in dit boek zijn authentiek, uitgebreid getest en beproefd en aangepast aan deze tijd. Het is een unieke sleutel tot het samenstellen van een menu - de wijn als basis met volledige menu's voor 1,2 of 3 wijnen.Het boek bevat meer dan 200 recepten met wijnadvies.
Al verkrijgbaar vanaf € 22,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,99 | Bestellen |
Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn beïnvloed door...
Ooit weleens mezze gegeten, een groot aantal kleine voorgerechtjes? Of daed pasja, spannend gekruide vleesballetjes? Of kent u het lekkere Arabische brood, choebz arabi? Deze en vele andere verrassende recepten vindt u in dit unieke Nederlandse kookboek...