De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,95 | Bestellen |
In dit boek vindt u een uitgebreide verzameling recepten met fruit afkomstig uit de gehele wereld: koude en warme desserts, taarten, ijs, marmelades, cakes en nog veel meer heerlijke recepten. Een boek vol beschrijvingen van allerlei fruitsoorten waaronder...
Beschrijft vrijwel alle vruchten uit de hele wereld, waaronder citrusvruchten, zomerbessen, appels, bananen, meloenen, perziken, vijgen en druiven, en daarnaast exotische soorten als babao's, custardappels, sharonfruit, cactusvruchten, ramboetans en slangenvruchten.Bevat...
Een fantastisch overzicht van ingrediƫnten uit de Italiaanse keuken - wat kunt u ermee doen en hoe verwerkt u ze? Meer dan 100 authentiek Italiaanse recepten, zowel klassieke streekgerechten als nieuwe creaties. Elk recept is voorzien van een kleurenfoto...