Beschrijft vrijwel alle vruchten uit de hele wereld, waaronder citrusvruchten, zomerbessen, appels, bananen, meloenen, perziken, vijgen en druiven, en daarnaast exotische soorten als babao's, custardappels, sharonfruit, cactusvruchten, ramboetans en slangenvruchten.Bevat adviezen voor het verzamelen en bewaren van fruit en nuttige tips voor het klaarmaken, conserveren en koken van allerlei soorten fruit.Van gebak en desserts tot tafelzuur, cakes, ijs, mousses en soufflés, zoals Warm dadeldessert met toffeesaus, Franse appeltaart, Perzik-chilipeperchutney, Abrikozencake met knapperige korts en Dadel-watnootbrownies.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,99 | Bestellen |
In dit boek vindt u een uitgebreide verzameling recepten met fruit afkomstig uit de gehele wereld: koude en warme desserts, taarten, ijs, marmelades, cakes en nog veel meer heerlijke recepten. Een boek vol beschrijvingen van allerlei fruitsoorten waaronder...
Een fantastisch overzicht van ingrediënten uit de Italiaanse keuken - wat kunt u ermee doen en hoe verwerkt u ze? Meer dan 100 authentiek Italiaanse recepten, zowel klassieke streekgerechten als nieuwe creaties. Elk recept is voorzien van een kleurenfoto...
De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.Aan de hand van zeven handige hoofdstukken...