Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De Wortels Van De Echoput
 

De Wortels Van De Echoput

Peter Klosse

De wortels van De EchoputDe mooiste gerechten met wild en paddenstoelenDe wortels van De Echoput: prachtig en inspirerend kookboek voor liefhebbers van wild en nieuwe uitdgingen.Geniet nu ook thus van de fijnste gerechten uit de nature. Proef en ervaar de culinaire heerlijkheden die restaurant de Echoput en de Veluwe te bieden hebben.Een kleine greep uit de kaart: Rillettes van konijn met Riesling en voorjaarskruiden, Mousse van watersnip bosbessengelei en getoaste brioche,Tartelette van kastanjeboleten met schuimige peterse-liewortel, Konijn gevuld met medjoul-dadels en ganzenlever, Gestoofde moeflon met chiffonnade van kropsla verpakt in truffle.De wortels van De Echoput is meer dan allen een kookboek.Het is kookboek met een achtergrondinformatie:Wild - het culinaire wild en de jachtkalender.Paddenstoelen - het eten en bewaren van paddenstoelen en de soorten paddenstoe.Wijn - over wijn aan tafel, wijnkaarten van restaurants en het combineren van wijn en gerechten.Koken - de essentie van koken, kooktechnieken en over exact koken.Smaak- over de smaakleer en de essentie van smaak.

Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 12,50 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Het nieuwe proefboek
 

Het nieuwe proefboek

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er...

€ 42,-
Meer info

 
Afbeelding van Het proefboek
 

Het proefboek

Dit is niet zomaar een kookboek en ook niet zomaar een wijnboek. Dit is hét smaakboek waarin wordt uitgelegd hoe smaak tot stand komt; vanaf het proeven in zintuiglijk opzicht, tot de smaak van gerechten en wijnen. Het Proefboek is een gastronomisch...

€ 49,-
Meer info

 
Afbeelding van Werken met wild
 

Werken met wild

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken...

€ 49,90
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024