Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Wildbijbel
 

Wildbijbel

Peter Klosse

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhertMeer dan 25 recepten van de chefs van De EchoputHeldere stap-voor-stapfoto'sVan klassieke bereidingen tot moderne gerechtenInclusief een hoofdstuk over wijn en wild

Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 34,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Het nieuwe proefboek
 

Het nieuwe proefboek

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er...

€ 42,-
Meer info

 
Afbeelding van Het proefboek
 

Het proefboek

Het proefboek - de essentie van smaak

€ 59,-
Meer info

 
Afbeelding van Werken met wild
 

Werken met wild

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken...

€ 49,90
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024