Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van De zelftemmer
 

De zelftemmer

Will Jansen

Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.

Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 24,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Eten & Wellust
 

Eten & Wellust

Een cultureel gastronomisch magazine boordevol artikelen die een andere blik op de gastronomie werpen, over gepassioneerde koks en liefhebbende eters. Bovendien voorzien van fraaie fotografie van Lyn Biancchi, die dit onderwerp als geen ander weet te...

€ 9,95
Meer info

 
Afbeelding van La Douce France
 

La Douce France

Cultureel gastronomisch magazine - Het tijdschrift voor de nieuwsgierige kok!Bouillon! Staat deze keer in het teken van Frankrijk. Een heerlijk onderwerp dat vele mensen aanspreekt en waarbij de culinaire link natuurlijk overal aanwezig is. In dit nummer...

€ 8,97
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024