Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, geweldige ingrediënten, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentatie. In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en prachtige foto’s van de gestylde gerechten. Alle foto’s zijn gefotografeerd door Quentin Bacon, een wereldwijd zeer gewaardeerde ‘food photographer’. De foto’s weerspiegelen de essentie van Gordons driesterrenkookkunsten en zijn ‘state of the art’ werkomgeving. Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.Deze gebonden editie zit in een schitterende kartonnen slipcase.
Al verkrijgbaar vanaf € 99,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 99,95 | Bestellen |
De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.Koken volgens de seizoenen.Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de...
Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef...