Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Het geheim van de chef per seizoen
 

Het geheim van de chef per seizoen

Gordon Ramsay

De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.Koken volgens de seizoenen.Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.

Al verkrijgbaar vanaf € 33,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 33,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Gordon ramsay, koken als een chef
 

Gordon ramsay, koken als een chef

Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef...

€ 164,-
Meer info

 
Afbeelding van Desserts Van Een Meesterchef
 
€ 44,-
Meer info

 
Afbeelding van Fastfood
 

Fastfood

Geen afhaalmenu’s en kant-en-klaarmaaltijden, wél snel eten op tafel. Gordon Ramsay laat in dit boek zien hoe je een goede en lekkere maaltijd snel kunt klaarmaken. Het boek is opgedeeld in 15 kleine hoofdstukken met snelle gerechten als voorgerechten,...

€ 39,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024