De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.Koken volgens de seizoenen.Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.
Al verkrijgbaar vanaf € 33,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 33,95 | Bestellen |
Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, geweldige ingrediënten, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentatie. In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld...
Vragen over kooktechnieken? Over het gebruik van specerijen? Over de aankoop en bereiding van verse vis? Op zoek naar recepten voor velen of juist voor een paar personen? Dit nieuwe boek van Gordon Ramsay is hét boek om naar te grijpen. Als Michelinsterrenchef...