Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen* Tips voor het kopen, bewaren en serveren van aperitieven en digestieven* Beroemde merken
Al verkrijgbaar vanaf € 17,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 17,95 | Bestellen |
Alles over wijn en wijngenot van A tot Z:* Kleur, aroma en smaak* De belangrijkste druivensoorten, wijnbouwlanden en wijnbouwstreken* Nader belicht: champagnes en mousserende wijnen, modewijnen en klassiekers* Tips voor inkoop en opslag* Recepten en talrijke...
De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;* Praktische tips: welke saus pas waarbij,...
DOOR DE HEERLIJKE RECEPTEN WAANT U ZICH IN MEDITERRAANSE SFEREN: Recepten uit alle landen rondom de Middellandse Zee Soepen, voorgerechten, salades, vegetarische gerechten, pizza en pasta, et cetera Alle kneepjes van het vak zodat u de gerechten zo...