De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Al verkrijgbaar vanaf € 13,35.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,35 | Bestellen |
Alles over wijn en wijngenot van A tot Z:* Kleur, aroma en smaak* De belangrijkste druivensoorten, wijnbouwlanden en wijnbouwstreken* Nader belicht: champagnes en mousserende wijnen, modewijnen en klassiekers* Tips voor inkoop en opslag* Recepten en talrijke...
Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen*...