Eerlijk, makkelijk, gezellig en snel klaar Hoe kan ik makkelijk een rollade maken? Hoe begin ik aan een lekkere bouillon? Welk deel van de kip gebruik ik in mijn wok? Of hoe krijg ik een krokant korstje aan de vis? Omdat niet iedereen als kind naast zijn moeder in de potten stond te roeren, geeft Ilse D’hooge in Easy@home. Back to Basic naast 50 gloednieuwe recepten ook de basis van het koken mee, en helemaal passend in onze huidige leefwereld. Geen uren in de keuken, maar toch verfijnde gerechten door op de juiste manier te werk te gaan.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,50 | Bestellen |
Libelle-chef Ilse deelt haar passie voor koken en eten Voor Libelle-chef Ilse D'hooge is koken een échte passie. Ze sleutelt aan haar recepten tot ze het ultieme gerecht creëert. In haar nieuwe kookboek stelt ze 81 favoriete recepten voor, van ontbijt...
Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In ‘Easy@home’ geeft Ilse D’hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag. Een snelle...
Bakken is altijd een feest. Geven. Gastvrijheid. Niets heerlijker dan bakken voor familie en vrienden. Met het nieuwe bakboek van Bake Off Vlaanderen zijn er geen excuses meer om de keuken niet in te duiken. Het advies van host Wim Opbrouck: gewoon lekker...