Cover als brondocument gebruikt.François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren. In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.
Al verkrijgbaar vanaf € 26,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 26,99 | Bestellen |
François Blom cuisinier te s-Hage is vooral vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw ook Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding...
François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw nog Een kijkje in een...