Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Eetiquette
 

Eetiquette

Mara Grimm

Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs kunt serveren? En waarom mag je nooit het puntje van de camembert afsnijden? Op deze en talloze andere vragen geeft Mara Grimm antwoord in Eetiquette. Daarbij gaat het niet om nétter eten, maar vooral om lékkerder eten. Want zoals de beroemde Franse gastronoom Brillat-Savarin ooit schreef: het dier vreet en de mens eet, maar alleen een levensgenieter wéét te eten. Mara Grimm (1979) is culinair journalist. Ze werkt als restaurantrecensent voor Het Parool en publiceert regelmatig in LINDA. en Vogue. Daarnaast maakt ze kookboeken, waaronder het bekroonde Ontbijt, de bestseller Crisiskoken en verschillende titels voor topkok Sergio Herman. Grimm woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Parijs.

Al verkrijgbaar vanaf € 13,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 13,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Bon Appétit Paris
 

Bon Appétit Paris

Waar koop je de beste croissants van Parijs? Wat is het verschil tussen een bistro en een brasserie? Hoe ga je om met Franse obers? Welk servies mag niet in je kast ontbreken? Hoe bemachtig je de meest gewilde tafels van de stad? Wat trek je aan naar...

€ 29,99
Meer info

 
Afbeelding van Stadskookboek Amsterdam
 

Stadskookboek Amsterdam

Nooit eerder kon je in Amsterdam zo goed eten als nu. Van een broodje bakkeljauw in een metrostation tot een perfect gegaard duifje in een sterrenzaak. En van beeldschone taartjes in een klassieke theesalon tot vet lekkere hamburgers in een bierbrouwerij....

€ 15,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024