Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Daar is niets mis mee. Maar in het weekeinde, wanneer stress en tijd geen rol spelen, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om – puur voor de lol – je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin. Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken. Haar beste recepten en mooiste verhalen zijn gebundeld in dit boek. De recepten zijn puur en praktisch – met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes – de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig. Eten enzo is meer dan een kookboek. Eten enzo staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,95 | Bestellen |
75 recepten voor een gezond hart Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In Eten als medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek helder uit hoe je (nog) beter voor je hart kunt zorgen. Of je...
75 recepten om energiek ouder te worden De overgang vormt een kantelpunt in de gezondheid van elke vrouw. In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog drs. Dorenda van Dijken helder uit hoe je lichaam in deze levensfase verandert, welke klachten zich...
Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf ende onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om hetleven te vieren ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinaircolumnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelsterecepten...