Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt. Naast uiteraard vis en vlees kunnen ook groente, kaas, fruit, schaaldieren en noten uitstekend worden gerookt. In deze geheel herziene uitgave zijn de indeling en de receptuur gemoderniseerd. Het resultaat is een fris en verrassend kookboek met heldere en toegankelijke informatie en met circa 60 duidelijke recepten.
Al verkrijgbaar vanaf € 29,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,- | Bestellen |
Is het voor u eik jaar weer een probleem om een traktatie te verzinnen, om leuke spelletjes te bedenken of om een lekker feestmaal te maken? Dit boekje biedt u veel mogelijkheden om samen met uw kind een onvergetelijke verjaardag te vieren. Cecile Thijssen...
De aandacht voor koken en eten volgens de seizoenen, met (biologische) streekproducten, neemt almaar toe. Koken met de ingrediƫnten die het seizoen biedt is niet alleen vers en gezond, maar ook goedkoper en leuker. In Menu's voor elk seizoen staan recepten...