De aandacht voor koken en eten volgens de seizoenen, met (biologische) streekproducten, neemt almaar toe. Koken met de ingrediƫnten die het seizoen biedt is niet alleen vers en gezond, maar ook goedkoper en leuker. In Menu's voor elk seizoen staan recepten en menusuggesties voor het hele jaar.Met een goede voorbereiding en een snelle laatste hand tovert elke kok het lekkerste eten zelf thuis op tafel.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,20.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,20 | Bestellen |
Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt. Naast uiteraard vis en vlees...
Is het voor u eik jaar weer een probleem om een traktatie te verzinnen, om leuke spelletjes te bedenken of om een lekker feestmaal te maken? Dit boekje biedt u veel mogelijkheden om samen met uw kind een onvergetelijke verjaardag te vieren. Cecile Thijssen...