Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt. 'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. De recepten in dit boek zijn gebaseerd op deze orthomoleculaire voedingsleer. In haar eerste boek De beste dokter staat in de keuken gaf Birgit de Heij al een eerste aanzet tot deze andere manier van denken in de keuken. In dit tweede boek gaat zij uitgebreid verder op dit pad. Naast meer dan 50 recepten en vele ideeën voor lichaamsopbouwende voeding, geeft zij ook aan bij welke ziektebeelden bepaalde voeding niet of juist wel in te zetten is. Tevens verschaft zij handige achtergrondinformatie bij de diverse voedingsmiddelen en in welk seizoen bepaalde gerechten het beste bereid kunnen worden. Diverse indexen maken het boek tot een toegankelijke en praktische bron van informatie. Opnieuw een boek van haar hand dat helpt bij het verantwoording nemen voor je gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven door voeding, het beste medicijn volgens Hippocrates (400 v. Chr.). BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende...
Al verkrijgbaar vanaf € 13,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,90 | Bestellen |
“Orthomoleculaire voeding is voeding die ons bouwstoffen geeft in plaats van voeding die ons leegrooft. Dus alleen die voeding die ons daadwerkelijk voedt,” is een kenmerkende uitspraak van voedingsdeskundige Birgit de Heij. Informatie over die voeding...
Zonder zorgen zwanger worden en gezond zwanger zijn. Wie wil dat niet als er een kinderwens is? Onze leefstijl speelt in dit mooie en natuurlijke proces een grote rol. Hoe meer goede bouwstoffen de aanstaande ouders tot zich nemen, hoe groter de kans...
Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking ervan in de vorm van recepten....