Koken met alle onderdelen van seizoensproducten - dat is de insteek van dit boek. Veertien groente- en fruitsoorten komen hierin uitgebreid aan bod. Zo vindt men in het hoofdstuk over de citroen niet alleen een recept met citroensap, maar ook eentje met de schil, en bovendien nog een leuk recept met citroenpulp. Het complete seizoensproduct wordt dus gebruikt! De recepten zijn ingedeeld in voor-, hoofd- en nagerechten plus dranken, zodat ze zich heel gemakkelijk tot heerlijke menu's laten combineren. Door de prachtige foto's en het ruige, landelijke uiterlijk nodigt dit boek de lezer uit om groente en fruit van A tot Z te herontdekken.
Al verkrijgbaar vanaf € 10,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,95 | Bestellen |
Superfood hoeft echt niet van de andere kant van de wereld te komen of buitensporig duur te zijn, het groeit gewoon op onze velden. Het is... boerenkool, of met een hippere Engelse term kale. Vanwege haar nutritionele rijkdom wordt boerenkool ook wel...
Wereldbroeden: 100 broodrecepten van over de hele wereld Van Aziƫ tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In Wereldbroden vind je 100...
Een maaltijd delen met familie en vrienden zonder een ingewikkeld menu te bedenken, dat is wat Eenpans Wereldgerechten je biedt. Ontdek de lekkerste gerechten uit Frankrijk, Europa, het Midden Oosten en Afrika, Aziƫ en Noord en Zuid Amerika. Met traditionele...