In dit boek vindt u veel recepten die zijn overgenomen uit de zogenaamde cucina povera ('armeluiskeuken'). Deze zijn in de loop der eeuwen in regionale en lokale keukens ontwikkeld en beïnvloed door die van naburige landen. De gerechten zijn over het algemeen zeer eenvoudig en kunnen als hoofdgerecht en als bijgerecht dienen.
Al verkrijgbaar vanaf € 39,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,95 | Bestellen |
Dit is het natuurlijke vervolg op het succesvolle Antonio Carluccio's Passie voor groenten. Het weerspiegelt jaren van intense belangstelling voor en grondige kennis van voedsel uit het wild - variërend van brandnetels en wilde appeltjes tot truffels,...
Dit boek gaat over het simpele genoegen dat het koken van lekkere, ongecompliceerde gerechten geeft. Daarmee geeft Antonio elke beginnende kok niet alleen zelfvertrouwen, maar ook een heel assortiment betrouwbare en makkelijke recepten voor elke gelegenheid.
Dit heerlijke kookboek is een lofzang op, en tegelijk een zeer persoonlijk overzicht van de regionale keukens van Italië. Antonio Carluccio heeft inmiddels zo’n tien bestsellers op zijn naam staan over de Italiaanse keuken, maar nog niet eerder heeft...