Onze grootmoeders wisten van wanten en kochten geen knollen voor citroenen Zij hadden kennis van waren en het geduld om van de beschikbare levensmiddelen (melk, boter, kaas, eieren, groenten, vlees, vis en peulvruchten) eerlijke gerechten op tafel te brengen. Deze gerechten waarvan de recepten vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, zijn langzamerhand in het vergeetboek geraakt. Ze worden nu herontdekt.
Al verkrijgbaar vanaf € 21,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 21,75 | Bestellen |
Jan Dolderman is vaste culinair adviseur van PLUS en deelt zijn kennis en ervaring met de lezers van Keukenblad. Hij runde samen met zijn vrouw Bernadette 18 jaar lang het restaurant De Schutter. Hubrecht Duijker is de schrijver van de jaarlijks verschijnende...
Onvergetelijke recepten uit de keuken van toen. Pruimentaart die staat af te koelen op de buffetkast, wentelteefjes die goudbruin in de pan liggen te glinsteren, rijstpap, chocoladetaart, drijvende eilandjes in romige vanillevla! In herinneringen aan...
- Nostalgie naar de gerechten uit je kindertijd- Een unieke blik in de keuken van Winiefred Van KillegemAndijvie of hutsepot klaarmaken zoals grootmoeder of moeder? Met veel geduld, een enorme vakkennis én liefde voor verse, zelfgekweekte producten…...