Onze grootmoeders wisten van wanten en kochten geen knollen voor citroenen Zij hadden kennis van waren en het geduld om van de beschikbare levensmiddelen (melk, boter, kaas, eieren, groenten, vlees, vis en peulvruchten) eerlijke gerechten op tafel te brengen. Deze gerechten waarvan de recepten vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, zijn langzamerhand in het vergeetboek geraakt. Ze worden nu herontdekt.
Al verkrijgbaar vanaf € 17,40.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 17,40 | Bestellen |
Jan Dolderman is vaste culinair adviseur van PLUS en deelt zijn kennis en ervaring met de lezers van Keukenblad. Hij runde samen met zijn vrouw Bernadette 18 jaar lang het restaurant De Schutter. Hubrecht Duijker is de schrijver van de jaarlijks verschijnende...
- Nostalgie naar de gerechten uit je kindertijd- Een unieke blik in de keuken van Winiefred Van KillegemAndijvie of hutsepot klaarmaken zoals grootmoeder of moeder? Met veel geduld, een enorme vakkennis én liefde voor verse, zelfgekweekte producten…...
: Meer dan 200 recepten met tips en adviezen // Grootmoeders recepten snel & voordelig biedt een ware schat aan keukenwijsheden uit grootmoeders tijd, toen eten smaakvol en voedzaam moest zijn en er nooit iets verspild werd. Honderden recepten uit de...