Vis is een onontbeerlijk ingrediënt in de lijst van gezonde en lekkere producten, en haring wordt steeds meer gegeten. Haring is lekker, gezond en een rijke bron aan voedingsstoffen en vitaminen, het is het hele jaar door verkrijgbaar, én je kunt met haring onnoemelijk veel gerechten creëren. Dit boek licht de diverse bereidingswijzen van haring toe en brengt 40 originele recepten. Een aanrader voor elke vis- en haringliefhebber en iedereen die graag creatief en gezond in de keuken aan de slag gaat. Stefaan Daeninck doet in Haring en maatjes een boekje open over de haring: hoe worden ze gevist, hoe komen ze aan hun speciale kleur, wat is kaken, wat zijn maatjes...? Via veertig overheerlijke eenvoudige recepten bewijst hij dat het smakelijke visje perfect past in onze hedendaagse keuken!
Al verkrijgbaar vanaf € 17,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 17,95 | Bestellen |
Soixante recettes surprenantes à la bière et au fromage de Chimay Stefaan Daeninck est conseiller culinaire à la brasserie trappiste de Chimay et sait comme nul autre accommoder la bière et le fromage de l'abbaye de Chimay, avec leur goût et leur...
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet als geen ander het bier van de Chimay-abdij en de trappistenkaas met hun uitgesproken smaak en...