Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is...? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!
Al verkrijgbaar vanaf € 11,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,99 | Bestellen |
Wijn is inmiddels in ons land op het lijstje van noodzakelijke boodschappen beland. Dit niet alleen omdat wijn lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die wijn op het lichaam lijkt te hebben.Na het verschijnen van Wijnreis door mijn lichaam kreeg...
Nu we in Nederland steeds meer wijn zijn gaan drinken, neemt ook de dorst naar informatie toe. 'De Grote Hamersma' is er om die dorst te lessen. Met heerlijke, in volstrekt eigen 'taal' geschreven proefnotities plus rapportcijfers. Van álle wijnen die...
Wijnprofessional Harold Hamersma komt met een onmisbaar, allesomvattend jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen de 5 en 10 euro maar ook de meer e xclusieve vondsten komen uitgebreid in deze...