Consumenten, artsen en beroepskoks zijn vol lof over olijfolie. De olie heeft net zoveel karakter (smaaknuances) als goede wijn en kan in de keuken op heel veel manieren gebruikt worden. Maar olijfolie is ook zeer gezond, vanwege het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren.Het gouden olijfolie boek beschrijft het hele scala van het planten van de bomen tot de oogst van de olijven en het persen van de olie. In het receptengedeelte komt de hele rijkdom van de mediterrane keuken aan bod; salades, antipasti, hoofdgerechten met en zonder vlees of vis, pasta, hartig gebak en dips, sauzen en purees.
Al verkrijgbaar vanaf € 22,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,50 | Bestellen |
Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een handomdraai verrukkelijke gerechten met olijfolie op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. • Duidelijke...
Alles over de verschillende soorten, het gebruik in de keuken en het belang voor je gezondheidKan olijfolie als frituurolie gebruikt worden? Waarom is olijfolie duurder dan andere olie? Welke koude bereidingen kun je maken met olijfolie? Deze en vele...
Koken met stijlEen nieuwe serie kookboeken voor zowel de beginner als de meer ervaren kok.Al sinds de oudheid is olijfolie een van de belangrijkste ingrediënten in alle keukens van het Middellandse-Zeegebied. Tegenwoordig wordt olijfolie overal ter wereld...