Alles over de verschillende soorten, het gebruik in de keuken en het belang voor je gezondheidKan olijfolie als frituurolie gebruikt worden? Waarom is olijfolie duurder dan andere olie? Welke koude bereidingen kun je maken met olijfolie? Deze en vele andere vragen krijgen in deze handige gids een duidelijk antwoord. Hij handelt niet alleen over de invloed op uw gezondheid, maar geeft ook praktische informatie over de verschillende soorten olijfolie, hoe u ze bewaart en hoe u ze optimaal kunt gebruiken bij het koken. Daarnaast geven de talrijke heerlijke recepten op basis van olijfolie een verrassende wending aan gezond koken.
Al verkrijgbaar vanaf € 16,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,95 | Bestellen |
Een salade maken? Dat kan iedereen. De kunst is echter een salade te maken die behalve lekker ook nog eens ontzettend gezond en gevarieerd is. Lekker Gezond, tijdschrift over gezond eten en gezonde producten, ontwikkelde voor Salades vijftig smakelijke...
Consumenten, artsen en beroepskoks zijn vol lof over olijfolie. De olie heeft net zoveel karakter (smaaknuances) als goede wijn en kan in de keuken op heel veel manieren gebruikt worden. Maar olijfolie is ook zeer gezond, vanwege het hoge gehalte aan...
Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een handomdraai verrukkelijke gerechten met olijfolie op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. • Duidelijke...