Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten is een boek over stamppot, maar vooral een boek over plezier in de keuken. Bomvol informatie, weetjes en handige trucs. Over aardappelen natuurlijk: de basis voor (bijna) elke stamppot. Maar ook over groente, want zonder groente valt er niets te stampen. Lees bijvoorbeeld waarom er altijd zand in de prei zit. Of ontdek hoe je werkelijk alles kunt leren lusten. Zelfs spruitjes of doodgekookte broccoli. Met: - meer dan veertig heel bijzondere stamppotrecepten - paspoortjes van ruim dertig groentesoorten, bomvol interessante weetjes - lekker veel grappige en eenvoudig uitvoerbare experimenten De recepten in dit boek zijn bedacht door Werner Drent, meervoudig wereldkampioen Stamppot Koken. Ze werden opgeschreven door Marije Sietsma, die ook alle andere teksten bedacht en schreef. Alle illustraties (en de vormgeving!) zijn van Studio Eye Candy / Helga de Graaf. De foto's zijn gemaakt door culinair fotograaf Saskia Lelieveld.
Al verkrijgbaar vanaf € 26,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 26,- | Bestellen |
Dit fijne, grote en - natuurlijk - duurzaam gedrukte boek staat vol geweldige stamppotjes, maar het is vooral een boek over plezier in de keuken. Ruim 200 pagina`s met: - meer dan veertig heel bijzondere stamppotrecepten - paspoortjes van ruim dertig...
Winnaar van de Gourmand Award voor het mooist geïllustreerde kookboek ter wereld! Hoe smaakt kruidnotenlikeur? Of toast met pepernotenpaté? En heb je ooit kruidige gehaktballen gegeten met kruidnoottiramisu als toetje? Maak van de noot een deugd verandert...