Spectaculaire presentatiesVerfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in - Stapsgewijze foto¿s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ingrediënten in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert...
In dit boek vindt u taarten die kinderen van alle leeftijden zullen aanspreken. Wat dacht u van een leuke dierentaart, zoals de aardige kikker, de sportieve spin en de ark van Noach? Of een fantasietaart, zoals het elvenhuisje, de stippeldraak en het...