Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ingrediënten in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.Gedetailleerde fotos en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Al verkrijgbaar vanaf € 30,40.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 30,40 | Bestellen |
Spectaculaire presentatiesVerfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling...
In dit boek vindt u taarten die kinderen van alle leeftijden zullen aanspreken. Wat dacht u van een leuke dierentaart, zoals de aardige kikker, de sportieve spin en de ark van Noach? Of een fantasietaart, zoals het elvenhuisje, de stippeldraak en het...