Voor kok Jeroen Meus is koken in de eerste plaats een vak, een ambacht. Hij grijpt dan ook graag terug naar de traditie van de Vlaamse keuken, zoals die overgeleverd is door onze moeders en grootmoeders. In Jeroen Meus kookt presenteert hij een aantal gerechten die teruggaan op die traditionele volkskeuken maar hij geeft er altijd een eigentijdse toets aan door ingrediënten op een verrassende manier te combineren en door op zoek te gaan naar eerlijke producten met een eerlijke ziel. In de keuken van Jeroen Meus is geen plaats voor trendy en extreme smaakpaletten. Elk gerecht in dit boek ademt de liefde voor een hartelijke en hartige keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 38,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 38,75 | Bestellen |
Sushi van ricotta en kreeft met inktvis-aïoli. Roulade van eend met zoetzure salade van rammenas en munt. De mooie jonge god van de Belgische keuken, Jeroen Meus, tovert uit zijn smakenpalet schitterende gerechten, Pittige, zilt, zuur, bitter, zoetzuur,...
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Jeroen Meus beleeft dag na dag plezier aan koken - dat zie én proef je. Het dubbeldikke De keus van Meus bundelt de 150 beste recepten, aangevuld met 50 nieuwe. De recepten zijn gegroepeerd in thema's als basisbereidingen, vlees, gevogelte, vis, veggie,...