Sushi van ricotta en kreeft met inktvis-aïoli. Roulade van eend met zoetzure salade van rammenas en munt. De mooie jonge god van de Belgische keuken, Jeroen Meus, tovert uit zijn smakenpalet schitterende gerechten, Pittige, zilt, zuur, bitter, zoetzuur, gekruid, gerookt, zoet, vol, aards: Jeroen toont je de onbekende hoekjes van je tong., Voor elke smaak vier gerechten. Telkens weer verrassend, feestelijk, hoogstaand en kwalitatief. En telkens....helemaal Jeroen!Meer boeken van Jeroen Meus.
Al verkrijgbaar vanaf € 29,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,99 | Bestellen |
Voor kok Jeroen Meus is koken in de eerste plaats een vak, een ambacht. Hij grijpt dan ook graag terug naar de traditie van de Vlaamse keuken, zoals die overgeleverd is door onze moeders en grootmoeders. In Jeroen Meus kookt presenteert hij een aantal...
Geen verzendingskosten. 5 boeken in mooie cover. Alles in goede staat.
Jeroen Meus beleeft dag na dag plezier aan koken - dat zie én proef je. Het dubbeldikke De keus van Meus bundelt de 150 beste recepten, aangevuld met 50 nieuwe. De recepten zijn gegroepeerd in thema's als basisbereidingen, vlees, gevogelte, vis, veggie,...