Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf glutensensitief is) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest maken: van bagels tot boekweitbroodjes, van havertortilla's tot hartige taart, van kaasschnitzel tot kerststol en van pain gris tot pompoenlasagne. Dit boek staat boordevol recepten om iedere dag glutenvrij, maar zéker niet minder lekker te eten.
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |
Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies...
Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies...
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek! Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je...