Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Lekker lokaal
 

Lekker lokaal

Laura de Grave

In het kookboek Lekker lokaal laat culinair journalist Laura de Grave zien hoe je vegetarisch en simpel kunt koken met heerlijk lokale producten, mét een moderne en creatieve twist.In Lekker lokaal laat Laura de Grave zien dat ons land een goudmijn is voor lekker eten en mooie producten. Als je tenminste weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is lekker en supervers. Daarnaast steun je zo lokale boeren, verminder je voedselkilometers en bevorder je de biodiversiteit. Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens de lekkerste vegetarische gerechten mee maakt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of wortel-worstenbroodjes? ‘Duurzaamheid is een groot woord, maar Laura voegt de daad bij het woord. Inzichtelijk, lekker en haalbaar: dit is de toekomst.’ – Miljuschka Witzenhausen ‘Laura de Grave is dé keukenprinses van een nieuwe Nederlandse generatie.’ – Yvete van Boven

Al verkrijgbaar vanaf € 15,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 15,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Dutch Cookbook
 

Dutch Cookbook

If you think that the Netherlands is the ultimate underdog when it comes to all things culinary, think again! From Limburg flan, Zeeland mussels and mustard soup from Groningen to Gouda cheese, seaweed and wild oysters, the Netherlands boasts an amazing...

€ 14,50
Meer info

 
Afbeelding van Naturlich Osterreich
 
€ 30,-
Meer info

 
Afbeelding van Natuurlijk Oostenrijk
 

Natuurlijk Oostenrijk

De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven. Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn...

€ 30,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024